tisdag, september 07, 2010

När Sverigedemokraterna kommer till makten...

...då kommer alla att assimileras och inga kulturer förutom svensk kommer att finnas i Sveriges rike. Ingen hemspråksundervisning kommer bedrivas, undra om vi får behålla pizzeriorna!?

...då kommer MBL, med bestämmande lagen, försvinna.

...då kommer LAS, lagen om anställningsskydd, att få mindre tyngd.

...då kommer kärnfamiljen att vara normen, inga HBT äktenskap ska accepteras, och det kommer bli svårare att genomgå skilsmässa.

...då kommer EU att avvecklas.

...då har vi ett parti vid makten som härstammar från
Framstegspartiet, Sverigepartiet och Bevara Sverige Svenskt. En av partiets tidigare ordförande, Anders Klarström har varit medlem i det nazistiska Nordiska Rikspartiet.


Myten om massinvandring enligt Sverigedemokraternas

Jimmie Åkesson brukar påstå att vi har en massinvandring i Sverige med hundratusentals lyckosökare som inte är några riktiga flyktingar. Författarna till boken Ut ur skuggan, Ekman och Poohl, menar att han har fel. Så här skriver de om invandringen 2008:

"17 853 av de invandrande personerna bestod av svenskar som flyttade tillbaka till Sverige. Sammanlagt invandrade 74 067 utomnordiska personer. Nära hälften av uppehållstillstånden beviljades på grund av familjeband. Lite över 11 000 var gäststudenter. Nära 20 0000 personer fick uppehållstillstånd genom det så kallade EES-avtalet och drygt 11 000 på grund av det som Migrationsverket kallar flyktingskäl eller motsvarande."

Så enligt Sverigedemokraterna är även gäststudenterna och de européer som kommer via EES-avtalet vara föremål för partiets utpekande propaganda. Men dem har Sverigedemokraterna inget intresse av.

Sverigedemokraterna vill peka ut muslimer, araber och afrikaner eftersom de vill spela på folks rädsla för det avvikande och främmande. Med andra ord så visar partiet ingen medkänsla med dem som flyr från krigsdrabbade länder som Irak och icke fungerande stater så som Somalia utan försöker istället bortförklara deras skyddsbehov genom främlingsfientlig propaganda. Steget till Hitler är sannerligen inte långt!



Jag citerar Soran Ismails twitt:

En 12-årig tjej förklarar att hennes kompis dödats i Palestina. SD vill låta henne gå samma öde till mötes, för ”det kostar för mycket”.


Inga kommentarer: