tisdag, februari 24, 2009

Vi har en flicka i magen!

Ultraljudet idag gick bra, hon såg fin ut och allt såg perfekt ut! Hon beräknas födas den 25 juli, så idag är vi i vecka 18+2.

Melker vill så gärna ha en lillasyster, men han blev väldigt besviken när han hörde att det var en flicka i magen! Så nu vill han inte längre ha en Astril och bröt ihop för det flera gånger nu ikväll.

Ja och lille Melker har feber IGEN, en ny omgång sjukdom börjar idag så hoppas vi att det inte blir så segdraget som förra omgången!

I lördags var vi i Frostavallen och åkte pulka och grillade korv med två andra familjer. Melker var sådär lagom intresserad av pulkan jag hade köpt till honom, han föredrog att låna en snowracer. Och oj vad modig han var den lille prinsen, vi var så stolta över honom.

På kvällen var det melodifestivalen med Johans familj. Johans bror Mattias var också här, Melkers hjälte! Melker är helt betuttad i denna unge man och allt Mattias gör är bara så häftigt och Melker fick tillochmed låna Mattias käraste ägodel - hans iphone! Så nu önskar sig Melker en iphone i 3-års pressent! Billigt!

Puss

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh vad roligt med en liten flicka!! grattis grattis grattis igen! Nu måste vi ses snart! KRAM och krya på er! /Sara och Albin