fredag, september 18, 2009

Det går inte att sätta upp regler för bankrånare...

...därför kan man inte stoppa bonusar för bankchefer. Underbart sagt av Stig Malm!

Fredrik Reinfeldt gör allt för att försöka lura oss att tror att han är socialist, igen. Han retar upp de som får bonusar, de hundra det handlar om, men vem ska dessa väljare rösta på om de inte röstar på M?

Reinfeldt & Borg är popkungar just nu, de har nyss släppt en listetta och Svenska folket vill höra den om och om igen. Svenska folket måste vakna upp ur hypnosen och ta aktivt ansvar för sin egen medverkan i kommande val, annars står de där på valdagen med en valsedel det står SD på och fattar inte att de blir lurade. Och den bakfyllan vill vi inte vakna upp med, vi vill inte ha in SD i riksdagen. Det är illa nog att vi har så många blåa partier som det är.

Låt vänstervågen starta idag och växa sig stor fram till valet och sen få svepas oss in i en tid där socialismen regerar. Det är på tiden att vi börjar bry oss om varandra igen, att vi börjar hjälpa varandra i dessa kristider och skapar ett Sverige där alla är lika värda och alla får plats.

Utbildning åt alla istället för bonusar åt några få.


Trevlig helg!

1 kommentar:

Lisa sa...

Jag håller med dig, socialism låter fint, i teorin.
Tyvärr håller det ju aldrig i praktiken.
Även jag kan önska att alla höll med oss om människors lika värde. Men hur många, även av socialisterna, är sanna sin ideologi? Hur många väljer inte, när det väl kommer till kritan, det som är bäst för en själv?