söndag, september 21, 2008

ESF

Usch vilken trist framtoning ESF fått. All massmedial fokus har varit på maskerade idioter som vandaliserat Malmö och detta med ESF som täckmantel.

Jag tycker det är sorgligt att det blivit så och tycker det är synd att dessa unga outbildade idioter inte fattar att hela forumet är till för de som inte har det så lätt här i världen. Så de som är så coola nu och vågar, ja vad det nu är de vågar vet jag inte riktigt, kan ju tacka alla andra eldsjälar när de blir äldre för att dessa orkar slåss för andra än sig själv.

Men jag vet att folk allmänhet inte kommer tro på det som media skriver om att det är forumets "fel" att allt spårade ur. Jag vet också att man kommer kunna se förbi detta tråkiga och inse vikten av forumet och betydelsen med det.

För så gör man ju med fotbollen! Inte hatas fotbollen bara för att det finns en liten klick som förstör för alla och inte kan bara precis älska sporten, utan måste slåss och bete sig illa i samband med fotbollsmatcher. Inte ratar vi då fotbollen, inte kräver vi att man ska lägga ner all fotboll, inte ens kräver vi att matcher ska spelas med tomma läktare.

ESF gjorde en kanon insatts och jag hoppas att det blir fler tillställningar likt denna. Socialism åt alla.

Puss

Inga kommentarer: