torsdag, oktober 29, 2009

Operation!

I tisdags hade Astrid tid på specialisthuset i Eslöv för eterkontroll av öroninflammationen, jag passade på att ta med Melker och kolla hans hals igen.

Astrids öron var jättefina, själva undersökningen gick bra fast hon skrek som om de hade ihjäl henne! Dr. White tog så försiktigt och gjorde det hela snabbt och lätt, men detta höll då inte Astrid med om. OMG vad den ungen kan vråla! Melker blev lite orolig eftersom det var hans tur direkt efter!

För ett år sen var vi i Eslöv och kollade hans hals eftersom han snarkar och har andningsuppehåll och då var operation på tapeten, men jag tyckte att han var på tok för liten för att sövas. Men nu går det inte att vänta längre, de måste bort. Stackars barn vaknar flera gånger varje natt och kan inte sluta med blöja för att hans kropp signalerar att han ska kissa vid varje andningsuppehåll, just för att han vaknar till.

Och när Melker inte sover på natten, så gör ingen annan det heller! Och det är ju lite tröttande i längden, för lilla bebisen sover hela natten om hon får.

Melker är nu uppsatt för operation för att ta bort eller minska mandlarna och ta bort sina polyper och sen blir det nog rör i öronen också. Känns skönt att det ska bli gjort!

Och kanske ska vi få sova om nätterna snart!


Puss & Kram

Inga kommentarer: