torsdag, april 16, 2009

Barnmorskor som skriver ut P-piller...

...till flickor under 15 år ska kunna åtalas för medhjälp till våldtäkt. Så skriver chefsåklagare Mikael Hammarstrand i Gävle på aftonbladet.se, Hammarstrand påstår att han läser lagen och det är vad som står. Helt sjuk tolkning om du frågar mig och Bodström som var med och tog fram lagförslaget och sen var med och stiftade lagen håller med mig. Hammarstrand tycker inte att skattepengar ska användas till våldtäktsmedhjälp. Barnmorskor ska anmäla till socialtjänsten om en person under 15 har sex med en som är över 15, detta ska våra pengar användas till. Kartläggning av vilken tonåring som knullar med vem?


Fotbollsvåldet, varför kan man inte älska fotboll utan att slåss? Är det detta våra skattepengar ska användas till? Ut med rötäggen och lägg fokus på kärleken till lagen och spelarna! Stoppa publiken på matcherna! Fast det är ju inte lösningen för dessa personer som slåss har inget med fotbollen att göra, utan de är ju där för att slåss och leva djävul och använder fotbollen som ursäkt.

Som vanligt kommer det trevliga i skuggan av våldet, det var precis samma sak under ESF i Malmö. Man såg bara våldet och det förväntades av alla, för det var där fokus låg innan forumet hölls.

Nej, usch för våld. Usch för mäns våld!

Inga kommentarer: