fredag, april 03, 2009

Trötta mig!

Folk är dumma i huvudet tills motsatsen bevisas. Kan anses som en hård dom mot många som inte förtjänar detta, men ibland kan man undra.

Speciellt när man läser dagstidningarna om den ena idioten efter den andra. Aftonbladet idag, en kvinna höll på att förlora benet för att hon inlett en bantningskur som gick ut på att endast äta grapefrukt. Nu var det så just i denna kvinnans fall att hon käkade mediciner som slogs ut av grapefrukten, vilket ledde till detta allvar. MEN. År 2009, vem bantar på endast grapefrukt eller Nutrilett eller Allévo osv? Vem tror, helt ärligt, att genvägar finns? Klart man kan ju operera sig smal, men för oss som inte har dessa pengar så finns endast ett recept; Inkomster & utgifter. Jag pratar inte om nationalekonomi, utan om kost. Om du tar in mer än du slösar så är det lika med att spara, i fett. Man blir fet.

Sen är jag inte emot viktväktarn till exempel, då även jag behöver få kickar av motivation och ha en sporre att gå och väga mig. Eller att man käkar "low carb, high fat" kost som är bra för kroppen och speciellt för diabetiker. Kan varm rekomendera Dr Annika Dahlqvist blogg http://blogg.passagen.se/dahlqvistannika/.

Detta var bara ett resonemang om bantning, men exeplena kan göras många och listorna långa över folks idioti. Det blir med all säkerhet fler blogginlägg som behandlar detta ämne!

I alla fall. Dessa människor som inte nes fattar det mest grundläggande, som missade matten hela grudskolan har rösträtt! Och får lov att tycka till och blir lyssnad på i vem som ska styra Sverige! Kanske fps ideér om att införa svenskprov för invandrare ska ommodifieras och kanske bör det införas IQ-test för att få rösta!

Inga kommentarer: