torsdag, april 30, 2009

Facebook!

Ja, jag som alla andra fastnade i facebook-träsket. Och jag måste erkänna att jag tycker det är roligt, inte allt men det mesta oftast. Det beror ju självklart vilka vänner man ha och hur aktiva dessa är.

Tröttsamt är alla dessa grupper. Vissa är bra och har ett budskap eller skapar opinion, men grupper som är så intetsägande och onödigt idiotiska spyr jag på så som:
I love my mum
I love my dad (kanske en grupp för mig)
Jag älskar mina barn (jaha, gör du?)
Jag har varit full med någon i denna gruppen (varför?)
Fuck you Im from Skåne!

Och sen dessa grupper som:
Lägg ner Radiotjänst eller sllopa TV-licensen.
Detta är ju väldigt bra grupper, grupper som vill att vi lägger ner TV för alla som inte vill se skitTV utan vill ha ett utbud som bidrar till annat än anorexi eller reklam med tvprogramsavbrott.


Och inte nog med dessa grupper så finns det en massa tester/quiz man kan göra som analyserar vilken IKEA-möbel, GB-glass eller sexställning du är. Varför vill man veta detta? Och varför i hela friden skulle jag vilja veta detta om mina vänner?

Nej nu får jag se till att föda ut denna lilla sak i min mage så att jag kan bli lite mer positiv och dricka rödvin och lösa världsproblem med socialismen.

1 maj:
Glöm nu inte att ut och demonstrera i morgon. Samling kl 12.00 på stor torget och sen håller Mona Sahlin tal i Folkets Park kl 15.00.

Om du inte kan ut och demonstrera så häng ut ett rött tygstycke från ditt förnster i morgon för att visa ditt stöd för socialismen.

I morgon kommer jag även att ha Björn Afzelius i minnet och hans kamp för de som inte föddes med samma förutsättningar som vi andra.

1 kommentar:

Ruby sa...

Instämmer ang fejjan!